Het hele jaar door chillen

Jouw terras tijdens de winter

Vroeger genoten we enkel van het terras op zonnige dagen, maar dat was vroeger. Tijdens de lockdown vonden we onze geliefde ontmoetingsplaats in de buitenlucht.

 

En toen was er licht !

Ons advies: besteed extra aandacht aan de verlichting. Vermenigvuldig de lantaarns en ruil je zomerse lichtslinger in voor een slinger die doet denken aan de eindejaarsfeesten of het Hoge Noorden. Tenslotte kan een pergola een onschatbare bondgenoot zijn. Wanneer jouw pergola je niet langer gedurende de zomer tegen de zon moet beschermen, wordt hij in de winter de ideale schuilplaats bij slecht weer.

Open haard of vuurkorf ?

Als je van jouw terras wilt genieten ongeacht de buitentemperatuur, moet je absoluut aan verwarming denken. Vuurkorven en andere buitenhaarden zijn perfect om de sfeer te verwarmen en een gezellige stemming te creëren. Een buitenhaard kan je terras meer cachet geven en het gevoel van "buiten leven" accentueren. Je kan samen plaatsnemen rond een vuurkorf. Bovendien zijn sommige modellen uitgerust met een plancha of grill. Ze fungeren dus tegelijkertijd als barbecue. Heerlijk om de koude lucht te vergeten en je feestelijke, gastronomische momenten te delen.

 
 

Een terras vol bloemen, zelfs in de winter ?

Om in alle seizoenen een groene ruimte te creëren - en waarom ook niet met bloemen - is het van essentieel belang de juiste planten te kiezen. Planten met weinig bloemen hebben de minste verzorging nodig. Klimop, kleine coniferen of heide zullen je blij maken. En als je je winterterras echt wilt opfleuren met bloemen, kan je kiezen voor winterjasmijn, kerstrozen of sneeuwklokjes. Al deze planten groeien in de herfst, bloeien van november tot april en zijn bestand tegen de koelere wintertemperaturen.


1 mei gesloten

Beste Klant, Op 1 mei vieren wij Dag van de Arbeid is de winkel gesloten. Donderdag 2 mei is de winkel terug gewoon open.

30/04/2024
TUINROL METAAL. 45CM DIAM.30CM

"Bereid uw tuin voor op al uw plannen met de TUINROL METAAL #HANDYHOME. Ideaal voor het egaliseren van de grond vΓ³Γ³r het planten of voor het aanleggen van een perfect gazon! πŸŒ·πŸƒ Ref : 684000 #TuinierenGemak #HandyHome #MooieTuin"

24/04/2024
REK METAAL/HOUT/GALVA 180X90X40CM - 200KG

Transformeer je kas met stijl en functionaliteit! 🌿✨ Ontdek onze 180x90x40 cm plank van metaal, hout en galva, speciaal ontworpen om tot 200 kg te dragen. Perfect voor het organiseren van je planten 🌱 en tuingereedschap πŸ›  en al het andere dat je nodig hebt in je kas. Ref : 048659 #HandyHome #Ironside #Tuin #GroeneKas

19/04/2024
Batterij inklikken en zagen maar! πŸͺš

Batterij inklikken en zagen maar! πŸͺš πŸ”‹ LXT = 18V πŸ›‘ Elektrische rem met terugslagrem voor maximale productiviteit en veiligheid 🀫 Laag geluidsniveau πŸ’§ XPT voor een optimale bescherming tegen water en stof 🧹 Brushless technology (BL) voor een onderhoudsvrije motor πŸ“ Zwaard van 30 cm bij DUC307, 35 cm bij DUC357 πŸ’ͺ Ideaal voor timmerlieden en doe-het-zelvers! πŸ‘‰ Ontdek alles over de DUC307 en DUC357

25/01/2024